Tilaus- ja toimitusehdot

Kerää haluamasi tuotteet ostokoriin klikkaamalla lisää koriin -linkkiä. Siirry sen jälkeen tilauslomakkeelle ja lähetä tilaus. Saat heti tilausvahvistuksen sähköpostitse. Valitsemalla verkkomaksun, voit maksaa tilauksesi samantien. Tilausseurannasta voit seurata tilauksesi kulkua antamalla viitenumeron.

Voit myös lähettää sähköpostia osoitteella myynti@ferillo.com. Pyrimme vastaamaan kyselyysi mahdollisimman pikaisesti. Hinnat sisältävät alv:n 24 %. Toimituskuluina perimme 5,00 Eur toimituksen koosta riippumatta (sis. postituskulut). Postiennakolla tilattaessa toimituskulut ovat 9,50 Eur per lähetys.

Toimitustapa:

Lähetyksen koosta riippuen kirjeenä, maksikirjeenä tai postipakettina tai Itellan pakettiautomaattiin (muista ilmoittaa lisätiedoissa haluamasi pakettiautomaatin osoite).

Toimitusaika:

Toimitusaika: tilausta seuraavana arkipäivänä välimyyntivarauksin. Toimitusmyyntituotteissa 1,5 viikkoa.

Maksutavat:

Suomen verkkomaksut

Paytrail Oyj. Etene ohjeiden mukaisesti tilausta tehdessäsi. Paytrail Oyj:n kautta voit maksaa seuraavilla maksutavoilla: Osuuspankki, Sampo pankki, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, Ålandsbanken sekä luottokortit.


Collector laskutus

Collector laskutus- ja osamaksupalvelu . Collector-laskuasiakkaana voit tehdä ostoksia laskulla aina 1000 euroon asti. Laskuun lisätään ainoastaan laskutusmaksu, joka on 3 euroa. Laskun maksun tapahtuessa maksuehtojen mukaisesti muita kustannuksia ei tule. Jos laskun maksu viivästyy, peritään 5 euron viivästysmaksu. Laskuasiakkaan tulee olla 20 vuotta täyttänyt. Luottotiedot tarkistetaan.

Laskuasiakkaana voit valita kaksi maksutapaa.Voit maksaa koko summan kerralla tai jakaa sen 24 kuukaudelle, jolloin sinusta tulee automaattisesti tiliasiakas. Tiliasiakkaalla on mahdollisuus jakaa lasku eriin oman taloudellisen tilanteensa mukaisesti, kuitenkin enintään 24 kuukaudelle. Laskuun lisätään korko (1,71%) ja laskutusmaksu, joka on 3 euroa.

Ennakkomaksu, tilisiirto

Tilisiirto. Maksa tuotteet etukäteen tilille: FI33 6601 0001 1748 12. Saat tilisiirron näytölle, josta voit tulostaa sen itsellesi tositteeksi. Tuotteet toimitetaan välittömästi kun maksu on kirjautunut tilillemme.

Postiennakko

Postiennakko.Voit tilata tuotteet myös postiennakolla. Postiennakon toimitusmaksu on postikuluineen 9,50 Eur per lähetys. Noutaessasi lähetyksen postista voit maksaa käteisellä tai luottokortilla.

Palautusoikeus:

Kuluttajasuojalain ja Kuluttajaviraston verkkokaupasta antamien ohjeiden mukaisesti on käyttämättömillä ja avaamattomilla tuotteilla 14 päivän palautusoikeus tavaran vastaanotosta. Kauppasumma palautetaan tällöin täysimääräisenä ja kauppias maksaa palautuskulut. Palautusoikeus EI KOSKE alusvaatteita. Palautukset tehdään Itellan kautta 'Asiakaspalautuksina' - ei kuluja asiakkaalle.

Rekisterinpitäjä:

Ferillo Oy, Kap Hornin katu 4, 00220 HELSINKI. Y-tunnus 1029571-1, alv.rek.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Ferillo Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2, Lutakonaukio 7
40100 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

 Ostoskori

Ferillo Oy, Kap Hornin katu 4 , 00220 HELSINKI, puh. 0400801982, sähköpostiosoite myynti@ferillo.com