Skip to content

Tilaus- ja toimitusehdot

Kerää haluamasi tuotteet ostokoriin klikkaamalla lisää koriin -linkkiä. Siirry sen jälkeen tilauslomakkeelle ja lähetä tilaus. Saat heti tilausvahvistuksen sähköpostitse. Valitsemalla verkkomaksun, voit maksaa tilauksesi samantien. Tilausseurannasta voit seurata tilauksesi kulkua. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteella myynti(at)ferillo.com. Pyrimme vastaamaan kyselyysi mahdollisimman pikaisesti. Hinnat sisältävät alv:n 24 %.

Toimitustavat:

Lähetykset toimitetaan pääasiallisesti Suomen Postin (Posti Group) välityksellä. Toimitustavat ovat kirje, postipaketti, Kotipaketti, Postin pakettiautomaattipaketti ja Matkahuolto.

Kirje toimitetaan haluamaasi osoitteeseen. Isommasta lähetyksestä saat saapumisilmoituksen ja voit noutaa lähetyksesi postista tai ilmoittamastasi pakettiautomaatista. Mikäli pakettiautomaattia ei ole ilmoitettu, toimitamme sen osoitettasi lähimpään Postin automaattiin.

Huomaamaton toimitus

Kaikki lähetykset toimitetaan ns. huomaamattomasti, valkoisissa/harmaissa postituspusseissa ilman lähettäjämerkintää. Vain pakettitoimituksissa lähettäjä-tiedot ovat näkyvissä. Lähettäjänä toimii Ferillo Oy.

Ongelmia tilauksen teossa?

Mikäli tilauksen yhteydessä ilmenee ongelmia, voit ottaa suoraan yhteyttä asiakaspalveluumme myynti(at)ferillo.com tai soittaa 040-1876122 arkisin (klo 10-15).

Halutessasi voit tehdä tilauksesi myös soittamalla asiakaspalveluumme 040-1876122 (klo 10-15) tai tekstiviestillä samaan numeroon.

Tilauksen voi tehdä myös lähettämällä sähköpostilla tilauksesi tiedot:

Nimi, osoite, puhelinnumero ja tilaamasi tuotteet (Muista ilmoittaa mahdolliset valinnaiset tiedot: väri ja koko, sekä montako kappaletta tilaat!).

Puhelimella tai sähköpostilla tehdyn tilauksen jälkeen lähetämme sinulle maksutiedot, joilla voit maksaa tilauksesi etukäteen pankissasi ja lähettää meille kuitin kännykkäkuvana tai sähköpostiin myynti(at)ferillo.com. Maksuviitteenä ennakkomaksuissa voit käyttää vakioviitettä 123 2.

Suoramarkkinointi ja asiakastiedot:

Sähköpostiosoitettasi käytetään Ferillon uutiskirjeiden ja sähköpostimarkkinointiin ja erikoistarjousten lähettämiseen. Ferillo EI luovuta tietojasi 3:nsille osapuolille lukuunottamatta viranomaislähteitä. Puhelinnumeroasi ei käytetä markkinointitarkoituksiin.
Voit halutessasi peruuttaa tarjouskirjeiden saamisen uutiskirjeen lopussa olevalla ruksilla tai ilmoittamalla siitä meille sähköpostitse.

Huomaa siis, että Ferillo.com sivusto EI KERÄÄ mitään maksuihin liittyviä luottamuksellisia tietoja rekistereihinsä vaan maksuihin liittyvät tiedot hoidetaan Finanssivalvonnan alaisen Paytrail Technologies Paytrail-maksupalvelun kautta.

Toimituskulut:

Toimituskulut päivittyvät kassalla valitsemasi toimitustavan mukaan. Esim. normaalitoimitukset 7,90 Eur/lähetys, Pakettiautomaattilähetykset 8,25 Eur/lähetys, kotiin toimitettava Kotipaketti 17,00 Eur, Matkahuolto 8,30 Eur/lähetys.

Huomaa, että yli 60 Euron tilaukset toimitetaan ilmaiseksi kirjeitse tai pakettiautomaattiin.

Vähimmäistilaus / minimitilaus

Verkkokaupastamme voit ostaa juuri sen verran kuin haluat. Verkkokaupassa ei ole käytössä tilauksen vähimmäissummaa, emmekä peri pientoimituslisiä.

Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan toistaiseksi vain Suomeen.

Toimitusaika

Toimitusaika Suomeen on 1-5 arkipäivää, riippuen Postin toimitusaikalupauksesta. Kaikki verkkokaupassa myynnissä olevat tuotteet ovat varastotuotteita lukuunottamatta tilaustuotteita, joiden toimitusaika on n. 2 viikkoa ennakkomaksun saapumisesta. Pyrimme lähettämään tilauksesi tilausta seuravana tai sitä seuraavana päivänä. Poikkeuksia toimitusaikoihin voi olla lähinnä loma-aikoina, näistä tiedotamme kaupan etusivulla.

Palautukset

Kaikista palautuksista on aina sovittava etukäteen. Reklamointiaika tuotteen saapumisesta on 14 päivää. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta myynti(at)ferillo.com tai puhelimella numerosta 040-1876122 (arkisin klo 10-15). Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen.
Emme korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu. Emme lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee heti vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys meihin, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. Huom. emme lunasta saantitodistuksella, postiennakolla tai kirjattuna kirjeenä lähetettyjä paketteja.

Kaikkiin normaalihintaisiin tilauksiin pätee neljäntoista päivän palautusoikeus avaamattomille pakkauksille. Muista sopia palautuksesta etukäteen! Avattuja ja / tai sovitettuja tuotteita emme hyvitä (hygieniasyyt). Alennustuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

– Sähköpostilla osoitteesta myynti(at)ferillo.com
– Puhelimella numerosta 040-1876122 (Arkisin klo 10-15)
– Postitse osoitteella Ferillo Oy, Kap Hornin katu 4 A 8, 00220 Helsinki

Maksutavat:

Paytrail Oyj. Etene ohjeiden mukaisesti tilausta tehdessäsi. Paytrail Oyj:n kautta voit maksaa seuraavilla maksutavoilla: Osuuspankki, Sampo pankki, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, Ålandsbanken sekä luottokortit.

Collector laskutus- ja osamaksupalvelu. Collector-laskuasiakkaana voit tehdä ostoksia laskulla aina 1000 euroon asti. Laskuun lisätään ainoastaan laskutusmaksu, joka on 3 euroa. Laskun maksun tapahtuessa maksuehtojen mukaisesti muita kustannuksia ei tule. Jos laskun maksu viivästyy, peritään 5 euron viivästysmaksu. Laskuasiakkaan tulee olla 20 vuotta täyttänyt. Luottotiedot tarkistetaan.

Laskuasiakkaana voit valita kaksi maksutapaa.Voit maksaa koko summan kerralla tai jakaa sen 24 kuukaudelle, jolloin sinusta tulee automaattisesti tiliasiakas. Tiliasiakkaalla on mahdollisuus jakaa lasku eriin oman taloudellisen tilanteensa mukaisesti, kuitenkin enintään 24 kuukaudelle. Laskuun lisätään korko (1,71%) ja laskutusmaksu, joka on 3 euroa.

Ennakkomaksu, tilisiirto. Maksa tuotteet etukäteen tilille: FI33 6601 0001 1748 12. Saat tilisiirron näytölle, josta voit tulostaa sen itsellesi tositteeksi. Tuotteet toimitetaan välittömästi kun maksu on kirjautunut tilillemme.

PayPal-maksu

Palautusoikeus:

Kuluttajasuojalain ja Kuluttajaviraston verkkokaupasta antamien ohjeiden mukaisesti on käyttämättömillä ja avaamattomilla tuotteilla 14 päivän palautusoikeus tavaran vastaanotosta. Kauppasumma palautetaan tällöin täysimääräisenä ja kauppias maksaa palautuskulut. Palautusoikeus EI KOSKE alusvaatteita eikä alennustuotteita.

Rekisterinpitäjä:

Ferillo Oy, Kap Hornin katu 4, 00220 HELSINKI . Y-tunnus 1029571-1, alv.rek.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com