Skip to content

Sukkahousut, naisten

Valitse sukkahousut käyttötarkoituksen mukaan.  Runsaasti kokoja myös muodokkaille naisille. Koot: M–4XL. Erityissuuri Super-Size myös saatavilla koot 5XL–10 XL

Mikäli käytät lähes päivittäin sukkahousuja, edullinen tuote kuluu nopeasti puhki ja myös sukkien ostokertoja kertyy silloin kuukaudelle useita. Kalliimmissa tuotteissa hinnan korvaakin erinomainen laatu; kestävä materiaali on pitkäikäinen ja tuntuu päällä miellyttävältä. Kärki- ja kantavahvikkeet lisäävät entisestään sukan kestävyyttä, jolloin laadukkaat sukkahousut ovatkin todella fiksu sijoitus.

Tiedätkö mitä Denier tarkoittaa? Denier kertoo kuinka peittävät sukkahousut ovat ja denierluku (den) sukkahousujen tai sukan langan paksuuden: 10 denieriä on erittäin ohut, yli 40 denieriä hyvin vähän läpikuultava tai täysin peittävä. Ohuet, ihonväriset sukkahousut ovat juhlava valinta ja näyttävät jalassa kaikista luonnollisimmalta. Yleensä kuitenkin paksummat vaihtoehdot kestävät paremmin käytössä ja esimerkiksi arkipukeutumisessa sopivien sukkahousujen denierluku alkaa 20:stä.

Lataa lisää